"Een uniek concept voor bedrijf en het boerengezin."

Boer en Bon

Boer en Bon is een glossy magazine vol met verhalen en waardebonnen van bedrijven die zaken doen in de sectoren: Rund-/pluimvee-/varkenshouderij, akkerbouw en hun gezin. Dit in de breedste zin van het woord.

De ondernemers krijgen ieder een pagina, waarin zij hun verhaal kunnen vertellen. Dit kan gaan over persoonlijke zaken (bijvoorbeeld hoe zij het bedrijf hebben opgebouwd) als ook over hun producten.
Door de verhalen van de bedrijven wordt Boer en Bon een aantrekkelijk magazine vol met wetenswaardigheden voor de sector waarmee zij zaken doen. Het leuke is dat het voor het hele gezin attractief is.

Het principe van Boer en Bon is dat ieder bedrijf ook een actie aanbiedt op zijn pagina welke door middel van een waardebon inwisselbaar is.
Wat de actie inhoudt bepaalt de ondernemer zelf.

De ondernemer levert zijn verhaal in voorzien van bedrijfslogo en/of foto en een omschrijving van de actie aan Boer en Bon. Het formaat, lettertype en de lettergrootte is te vinden onder de button: Uw bedrijfspromotie.

Boer enBon maakt voor u de bladzijde op. Uiteraard kunnen er ook kant en klare pagina’s aangeleverd worden.

Omdat agrariërs seizoen gerelateerd werken zal Boer en Bon per seizoen uitkomen.

De achterplaat van Boer en Bon zal bestaan uit een kindertekening die te maken heeft met het thema van die editie.

Kinderen t/m 12 jaar van agrariërs en van de bedrijven die meedoen kunnen hun tekening opsturen. Boer en Bon kiest er per editie één uit. Bedrijven kunnen deze pagina sponsoren d.m.v. een actie voor de winnaar (of het gezin).
Bedrijven kunnen ook een poster aanbieden (of door Boer en Bon laten maken) van hun product. Deze poster zal los in het magazine komen zodat deze kan worden opgehangen.

Boer en Bon wordt gratis verspreid onder bovengenoemde doelgroep door heel Nederland. De oplage is ca. 45.000 exemplaren. Het magazine zal plaats bieden aan 80-150 bedrijven waarbij Boer en Bon rekening houdt met een divers aanbod van bedrijven per sector, zodat er voor elk gezin/ gezinslid mooie acties instaan.

Boer en Bon is een uitgave van SalesHut B.V.

http://annie.stage.cbritt.com/?p=19966